Metallica w Polsce Dodano: 2007-12-30 16:55
Nie wiem czy wszyscy już wiedzą ale 28 maja 2008 roku na Stadionie Śląskim w Chorzowie zagra Metallica.
Ceny biletów nie należą do najtańszych ale to w końcu Metallica.
Ciekawi mnie kto sie wybiera na koncert ( wiem że to jeszcze odległa przyszłość ale co tam)
Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..
Dodano: 2007-12-30 18:09
jak by nie było i tak jade to od nich sie zaczeło, i dam sobie pewna czesc ciała obciac jesli wiekszosc ludzi na D.P. nie zaczeło słuchać metalu od MetallicY...
Jest nikim ten, co nie ulepsza świata.
Dodano: 2007-12-30 19:27
| Mscigniew napisał(a): |
| jak by nie było i tak jade to od nich sie zaczeło, i dam sobie pewna czesc ciała obciac jesli wiekszosc ludzi na D.P. nie zaczeło słuchać metalu od MetallicY... |
I tu się z tobą zgodzę na pewno u większości pierwszy kontakt z ciężkim graniem rozpoczął się od Metallici.
Bynajmniej ja na niej się praktycznie wychowałam.
Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..
Dodano: 2007-12-30 22:51
Ja też, przyznaje się bez bicia :-) Teraz jednak dla mnie to zamierzchła przeszłość. Na koncert nie pojadę, ale pewnie będzie niezły. Ten z Chorzowa miło wspominam, chociaż jazda autobusem była koszmarem :-D
Dodano: 2007-12-31 12:29
Ja nie zaczynałem od Metalliki, ale na koncert na pewno się wybiorę. Wstyd się przyznać, ale byłem na ich poprzednim koncercie w Chorzowie i prawie nie znałem tego zespołu. Jechałem głównie na support jakim był Slipknot. No, ale przez ten czas zaległości nadrobiłem z nawiązką i na pewno Metallica będzie dla mnie głównym przysmakiem :)
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE
Dodano: 2007-12-31 12:50
to juz bedzie moj 4 koncert Metalliki :D
i tak jak większosc w moim wieku zacząłem słuchac takiej muzy wlasnie od Metalliki. Czarny album wakacje 92 aaah te wspomnienia :D:D
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Dodano: 2008-01-01 20:06
Dodano: 2008-01-10 18:49
Muza jest dobra zwłaszca stare kawałki , pierwsze ich płyty , wychowałem się przy DP-BS-LZ-JP- 8)
Dodano: 2008-01-10 20:11
| PELEK napisał(a): |
| wychowałem się przy DP-BS-LZ-JP- 8) |
Dodano: 2008-01-10 21:33
Wychowałem się na Metallicy. Ba, nawet byłem przypadkiem na ich poprzednim koncercie w Polsce. Jednak na koncert mimo że mam blisko się nie wybieram, nie podoba mi się co się z nimi stało od black albumu i chociażby z tego wzg. nie zamierzam iść.
Z palcami zabarwionymi szkarłatnie...
Dodano: 2008-01-10 21:55
Ponoć ostatnio James strasznie fałszuje. Widziałem filmik na YouTube, jak na koncercie grali nowy kawałek, no i normalnie nie poznałem faceta.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2008-01-10 23:16
| CrommCruaich napisał(a): |
| Ponoć ostatnio James strasznie fałszuje. Widziałem filmik na YouTube, jak na koncercie grali nowy kawałek, no i normalnie nie poznałem faceta. |
pamiętam że z KISSami było podobnie, na youtube można znaleźć ich perfekcyjne wykonania live jak i totalne zbuki
Dodano: 2008-01-11 00:19
pomimo tego że szanuję to co zrobili dla muzyki w ogóle ani mnie ziębi ani grzeje przyjazd tych panów do tego śmiesznego kraju 8) klasyczny przykład odcinania kuponów od popularności heh stare pierdziele starają się wtopić w nowoczesność albo odgrzewać zimne kotlety twierdząc że to granie dla fanów i tego typu farmazony 8) bullshit :!: 8) nie mogę się doczekać nowej płyty heh 8)
Dodano: 2008-01-11 10:29
Ja mam nadzieję, że James pozbył się tej brody, bona tym filmiku o którym mówi Paskievicz (jak mi się zdaje) wyglądał okropnie =]
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2008-01-11 10:36
A słyszeliście, że ochronie na lotnisku w Londynie przez brodę skojarzył się z Talibem i go zatrzymano? :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2008-01-11 21:37
a mnie malo interesuje to ze Metallica pojawia sie w Polsce,wazne ze w sierpniu bedzie Iron Maiden :D
Nie po to umiem mówić,żeby siedzieć cicho :P
Dodano: 2008-01-11 21:42
| Beta666 napisał(a): |
| a mnie malo interesuje to ze Metallica pojawia sie w Polsce,wazne ze w sierpniu bedzie Iron Maiden :D |
Mam dokładnie tak samo, tylko że odwrotnie :D
Dodano: 2008-01-11 22:12
he he,to prawie sie zgadzamy ze soba :D
Nie po to umiem mówić,żeby siedzieć cicho :P
Dodano: 2008-01-12 10:17
| Nenar napisał(a): |
| Ja mam nadzieję, że James pozbył się tej brody, bona tym filmiku o którym mówi Paskievicz (jak mi się zdaje) wyglądał okropnie =] |
no raczej myślimy o tym samym nagraniu 8) ale brody z tego co wiem się nie pozbył
m Dodano: 2008-01-14 19:34
A ja sie ciesze ogromnie,ze Metallica znow nas odwiedza.Bylem w Chorzowie na Ich ostatnim koncercie,bylo zajebiscie.
Fuck the Christian
Dodano: 2008-01-14 20:22
| CrommCruaich napisał(a): |
| A słyszeliście, że ochronie na lotnisku w Londynie przez brodę skojarzył się z Talibem i go zatrzymano? :) |
tyle w tym prawdy co w stwierdzeniu, ze właśnie mamy zimę stulecia
I'm rolling like a stone... never creep.
Metallica - koncert Dodano: 2008-01-16 11:14
szukam informacji na temat supportu Metallici który zagra na Śląskim ... jeżeli ktoś wie dajcie znać :)
Dodano: 2008-02-20 20:57
temat supportu to tylko niesprawdzone plotki, wymienia się Machine Head, Disturbed albo Beatallicę
na koncert Metallici wybrać trza by się było, w końcu od nich się zaczynało ponad 10 lat temu 
support Metallici Dodano: 2008-02-21 09:18
dzięki za informacje .... lepsze niepotwierdzone plotki niż nic :-))
Jeżeli chodzi o koncert to moim zdaniem jest on konieczny do zaliczenia. Po pierwsze dlatego, że to jest klasyka, :) a po drugie dlatego że mają rewelacyjne koncert. :wink: